Over

Wij geloven erin dat er betere ontwerpen gemaakt worden en dat er sneller gebouwd wordt op basis van accurate 3D as-built informatie. Daar dragen wij aan bij door middel van accurate as-built 3D inmetingen (pointclouds) en 3D (BIM) modellen.

Elke wijziging in een fabriek, gebouw of terrein, is een samenwerking van verschillende vak disciplines. Om deze vakdisciplines effectief en efficient te laten samenwerken, is een 3D digitale vooropname van essentieel belang.

Vragen of behoefte aan een offerte? Een sterk team van ingenieurs met diverse achtergronden, helpen u graag verder.

Over de oprichtster

Unite2Build is opgericht door Esther de Bruijn. Zij heeft 3D pointclouds en as-built 3D modellen gemaakt voor meer dan 500 klanten gedurende de afgelopen 8 jaar. Ze heeft in 1993 de eerste testen gedaan met een laserscanner en is afgestudeerd Geodeet met afstudeer-onderwerpen: digitale fotogrammetrie en het schrijven van algoritmen voor automatische dataherkenning uit pointclouds.

Haar passie ligt in het ondersteunen van het bouwproces en het verbeteren van de communicatie in een project. Iets moois maken is nog altijd mensenwerk en dat wordt leuker en beter door gebruik te maken van innovatieve 3D technologie.

3D laserscanning

3D laserscanning is een geavanceerde techniek en een goed hulpmiddel bij de digitale transformatie. De puntenwolk kan worden omgezet naar een 3D BIM model (open basis ILS) of in Autocad. Een as-built 3D model zorgt ervoor dat de gehele bouwkolom efficient en effectief samenwerkt aan het project. Integraal samenwerken is een belangrijke drijfveer voor Unite2Build. Wij begrijpen uw unieke 3D klantvraag doen ons werk om u te faciliteren om accuraat en efficient te ontwerpen, te berekenen en te bouwen. Zodat u het meest efficiënte en creatieve ontwerp kunt maken.

© Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid