Referenties

Bent u nieuwsgierig naar wat opdrachtgevers vertellen over hun ervaringen met Unite2Build? Lees hier enkele reviews.

Deskundig, flexibel, communicatief vaardig en concurrerend

“Wij ervaren Unite2Build als een deskundige, flexibele, communicatief vaardige en plezierige partner die weet wat er in ons staalbouw marktsegment van chemie en petrochemie industrie gevraagd wordt en waarmaakt wat zij belooft. Unite2Build speelt snel in op onze vragen en opdrachten, adopteert direct de specifieke veiligheidsregels van onze opdrachtgevers, is beslist concurrerend met tarieven en levert de afgesproken 3D modellen binnen afgesproken (korte) tijden compleet af. Voor ons staan 3D laserscanning en 3D modellering synoniem aan Unite2Build.”

D. Bikker, directeur Lengkeek Staalbouw

Zeer snel, hoge kwaliteit en maatwerk

“Vaak hoor ik als bezwaar dat 3D metingen complex zijn en veel data bevatten. Unite2Build weet alle informatie echter in dusdanige vorm aan te leveren dat wij ze direct en makkelijk kunnen gebruiken. De nauwkeurigheid en snelheid waarmee de 3D modellen tot stand komen zijn in vergelijking tot de traditionele engineering ongekend. Ons gehele transformatieproces verloopt daardoor twee keer zo snel. Bovendien worden de foutkansen tot een minimum beperkt. Ik raad Unite2Build dan ook van harte aan vanwege de geleverde kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid.”

G. van Raalten, industrie

Goede communicatie en betrouwbare informatie

“Van Uitert heeft Unite2Build ingeschakeld om de verhuizing van diverse verpakkingslijnen voor te bereiden. Met succes. Door de 3D scan hebben we veel tijd bespaard bij het inmeten van de bestaande situatie. Met behulp van de 3D modellen hebben onze engineers vervolgens zeer exact en betrouwbaar de aanpassingen in de lijnen kunnen uitwerken. De uitwerking verliep zonder faalkosten en de uiteindelijke verhuizing van de diverse productielijnen is heel soepel verlopen.”

Corné Heere, Van Uitert B.V.

© Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid