Referenties

Wat klanten over Unite2Build zeggen:

De gedetailleerdheid en maatnauwkeurigheid van het 3D model van Unite2Build, maken het voor ons eenvoudig mogelijk onze engineeringswerkzaamheden op te starten en met zo nodig nog navraag van details uit te werken tot technische en economisch uitvoerbare staalbouw ontwerpen.

We ervaren Unite2Build als een deskundig, flexibel, communicatief vaardig en plezierige partner die weet wat er in ons staalbouw marktsegment van chemie en petrochemie industrie gevraagd wordt en dit ook waarmaakt.

Er wordt snel ingespeeld op onze vragen en opdrachten, adopteren direct de specifieke veiligheidsregels van onze opdrachtgevers, zijn beslist concurrerend met tarieven en leveren de “producten” in de vorm van een 3D model binnen afgesproken (korte) tijden compleet af.

3D scanning staat voor ons synoniem aan Unite2Build.

D. Bikker, directeur Lengkeek Staalbouw

Ik hoor vaak als bezwaar dat 3D metingen complex zijn en veel data bevatten. Unite2Build weet alle informatie in dusdanige vorm aan te leveren dat we ze direct en makkelijk kunnen gebruiken. Bij complexere projecten waar normaliter veel tijd wordt gevraagd van de detailengineering is een 3D meeting echt een uitkomst. De nauwkeurigheid en snelheid waarbij 3D modellen tot stand komen zijn in vergelijking tot de traditionele engineering ongekend. De data zorgt voor een versnelling in het gehele transformatie proces van 200%. Waarbij de foutkansen tot een minimum worden beperkt. Ik raad Unite2Build van harte aan vanwege de geleverde kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid.

G. van Raalten, industrie

© Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid