Blog

In dit menu vindt u blogs. De ene keer geven we uitleg over een bepaald onderdeel van ons werk. Bijvoorbeeld: wat is 3D modelleren of 3D laserscanning nou precies? Voor een aantal opdrachtgevers is dit gesneden koek, voor andere zijn het volkomen nieuwe terreinen. Dat laatste kan ook gelden voor studenten of stagiaires. En dan is het prettig als je de informatie zo helder mogelijk beschrijft. We doen ons best en heeft u vragen, trek gerust aan de bel!

Naast informatie over diensten, schrijven we ook regelmatig over nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied en over wat ons drijft om te doen wat we doen en zeker ook hóe we het doen en waarom op die manier. De kern daarvan kunt u overigens ook teruglezen op deze pagina. Tot slot zullen we hier ook af en toe schrijven over projecten die we hebben afgerond.

3D laserscanning

21 oktober 2021

3D laserscanning is de belangrijkste dienst die wij verlenen aan opdrachtgevers. Hoe werkt laserscanning precies en wat is de toegevoegde waarde ervan? In dit blog leggen we het uit.

Lees verder

3D modelleren

8 oktober 2019

3d modelleren is met 3D laserscanning een van onze belangrijkste diensten. Wat is 3D modelleren precies en wat zijn de voordelen ervan? Dat leggen we uit in dit blog.

Lees verder

© Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid