Bijdragen aan duurzaam bouwen

Een constructieve bijdrage leveren aan duurzaam bouwen, dat is waar Unite2Build voor staat. Omdat wij geloven dat as-is of as-built 3d data excellence bijdraagt aan een duurzamere wereld, zowel in de ontwerp fase als in de samenwerking met de verschillende stake holders.
En omdat wij houden van exacte mooie digitale replica’s (pointclouds en modellen) van gebouwen, fabrieken, installaties, landschappen en objecten.

Door bedrijven te voorzien van accurate informatie, in de vorm van pointclouds en 3D (BIM) modellen, kan er efficiënter en effectiever worden ontworpen en gebouwd. Vakdisciplines sluiten beter op elkaar aan en er ontstaat zowel letterlijk als figuurlijk minder ‘afval’: minder materiaalkosten, minder reiskosten, minder ruis in de communicatie en minder energieverlies, in elk opzicht.
Al onze opdrachten dragen bij aan een duurzamere wereld: duurzame transformaties en renovaties, fabrieken die energie efficiënter gaan werken of nieuwe machines willen installeren, veiliger werken door toepassen van sprinkler installaties, veilig demonteren en hergebruik van de materialen.

Ons team bestaat uit een klein vast team van experts. We hebben ook een vaste flexibele schil van zzp-ers waar we al jaren mee samenwerken.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte? Een team van bevlogen ingenieurs met diverse achtergronden helpen u graag verder!

Over de oprichtster

Unite2Build is opgericht door Esther de Bruijn. Zij heeft in de afgelopen tien jaar talloze 3D pointclouds en as-built 3D modellen gemaakt voor meer dan 500 opdrachtgevers. Esther is afgestudeerd Geodeet met afstudeeronderwerpen: digitale fotogrammetrie en het schrijven van algoritmen voor automatische dataherkenning uit pointclouds. In 1993 deed ze de eerste testen met een 3D laserscanner.

Naast haar kennis van en passie voor techniek, ligt Esther’s kracht in het verbeteren van de communicatie in bouwprojecten. Hoe innovatief de technologie ook is, iets moois en duurzaams maken blijft ook altijd mensenwerk en in de verbinding tussen techniek en communicatie valt nog veel te winnen. Onze producten en diensten dragen daaraan bij, maar ook onze visie op samenwerking.

© Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid