Bijdragen aan duurzaam bouwen

Een constructieve bijdrage leveren aan duurzaam bouwen, dat is waar Unite2Build voor staat. Onze ingenieurs combineren hun technische expertise met de overtuiging dat je als mens iets terug hoort te geven, aan je medemens en aan je omgeving.

Dat doen we. Door bedrijven te voorzien van accurate informatie, in de vorm van pointclouds en 3D (BIM) modellen, kan er efficiënter en effectiever worden ontworpen en gebouwd. Vakdisciplines sluiten beter op elkaar aan en er ontstaat zowel letterlijk als figuurlijk minder ‘afval’: minder materiaalkosten, minder reiskosten, minder ruis in de communicatie en minder energieverlies, in elk opzicht.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte? Een sterk team van ingenieurs met diverse achtergronden helpt u graag verder!

Over de oprichtster

Unite2Build is opgericht door Esther de Bruijn. Zij heeft in de afgelopen acht jaar talloze 3D pointclouds en as-built 3D modellen gemaakt voor meer dan 500 opdrachtgevers. Esther is afgestudeerd Geodeet met afstudeeronderwerpen: digitale fotogrammetrie en het schrijven van algoritmen voor automatische dataherkenning uit pointclouds. Al in 1993 deed ze de eerste testen met een 3D laserscanner.

Naast haar kennis van en passie voor techniek, ligt Esther’s kracht in het verbeteren van de communicatie in bouwprojecten. Hoe innovatief de technologie ook is, iets moois en duurzaams maken blijft ook altijd mensenwerk en in de verbinding tussen techniek en communicatie valt nog veel te winnen. Onze producten en diensten dragen daaraan bij, maar ook onze visie op samenwerking.

© Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid